Ajándéktárgyak!

Fémajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal, gravírozva.
Az egyedi ajándéktárgyak felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél számos feliratozási lehetőségek közül választhatsz. Lehetőséget adunk a változatos betűméret, betűstílus kiválasztására. A fényképpel ellátott termékeknél is lehetőséged van szöveg elhelyezésére a kép bármely pontyán. A gravírozás lehetőséget ad, hogy elegáns és maradandó formában készítsük el a kiválasztott ajándéktárgyakat.

Eljárás
Gravírozási eljárások, pl.: a mechanikus- (marás) a lézergravírozás.

Mechanikus gravírozás: A gravírozásra alkalmazott szoftver irányítja a speciálisan erre a célra kialakított gyémánt marófejet, mely mechanikus erő és forgó mozgás hatására megmarja vagy karcolja a befogott terméket.

Lézergravírozás: A számítógép által irányított lézerfej, a lézersugárnak köszönhetően megégeti a terméket, melynek hatására megjelenik a kívánt kép. A mechanikus gravírral szemben sokkal pontosabb és részlet dúsabb fénykép kivitelezésére nyújt lehetőséget. De a képet itt nem a bemart mélység, hanem a század milliméterekben mérhető, a lézer égetőhatásának köszönhető elszíneződése adja.